röster till er produktion

Smile castar röster till både små och stora produktioner,
nationellt som internationellt.

speakerröster till er produktion

Vi förser din produktion med den bäst lämpade speakerrösten. Ring eller maila oss och berätta vilken typ av reklamröst eller informationsröst du söker. Fundera på detaljer som kön, ålder, dialekt, språk och ton. Därefter gör vi en casting bland våra röstskådespelare utifrån dina önskemål. Du erhåller en länk där du själv kan söka och sortera och sedan skicka dina favoriter vidare till andra i arbetsgruppen.

När du valt den skådespelare  du gillar planerar vi röstinspelningen. Vi erbjuder gärna inspelning i vår studio.

 

röster till alla typer av produktioner

 

Ditt projekt får gärna omfatta fler speakerröster och på olika språk. Bland våra röstskådespelare kan du hitta informationsröster, reklamröster och karaktärsröster för både små och stora produktioner.

vill du göra en röstförfrågan?

Har du ett projekt på gång?

Skicka oss gärna en röstförfrågan här.

har du en fantastisk röst?

Är du skådespelare eller röst och våra vägar aldrig har korsats? Skicka gärna oss en intresseanmälan här.

 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: mp3, mp4.
  • Accepterade filtyper: doc, pdf, docx.
  Privatpolicy GDPR

  Om du inleder ett samarbete med Casting by Smile AB kommer vi att spara dina personuppgifter i vårt administrativa verktyg enligt GDPR.

  Personuppgiftsansvarig

  Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt tillsammans med andra uppgifter kan kopplas till en levande fysisk person. Namn, telefonnummer, bilder och e-mailadresser kan vara personuppgifter.

  Casting by Smile AB är personuppgiftsansvarig dvs den som är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen och bestämmer varför och hur personuppgifter behandlas.

  Återkalla samtycke

  Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund för behandlingen, har du rätt att närsomhelst återkalla samtycket med framtida verkan.

  Hur länge sparas personuppgifter?

  Casting by Smile behandlar personuppgifter så länge det finns ett förhållande med den registrerade och en tid därefter så länge det finns en laglig grund. Om det inte längre finns någon anledning att behandla personuppgifter raderas de.

  Ljud/bildpolicy

  Genom att ladda upp ljud eller bild för användning i vårt arkiv, garanterar du att du har fått tillåtelse att använda innehållet och att det inte inkräktar på tredje parts upphovsrätt eller innehåller material som kan anses olämpligt.