postproduktion

vi hjälper dig med efterbearbetning

Varje dag skapar våra ljudproducenter magiska ljudlandskap. Vi kan erbjuda hela spektrat av postproduktion inom ljud i våra centralt belägna studios i Stockholm.

Vår postproduktion omfattar ljuddesign och ljudeffekter, redigering och ljudmix, mixning av 5.1 surrround,  specialskriven musik  eller arkivmusik och leverans i det format som önskas.

kontakta oss för offert

Är du i behov av postproduktion? Hör av dig till oss för en offert, välkommen!

Privatpolicy GDPR

Om du inleder ett samarbete med Casting by Smile AB kommer vi att spara dina personuppgifter i vårt administrativa verktyg enligt GDPR.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt tillsammans med andra uppgifter kan kopplas till en levande fysisk person. Namn, telefonnummer, bilder och e-mailadresser kan vara personuppgifter.

Casting by Smile AB är personuppgiftsansvarig dvs den som är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen och bestämmer varför och hur personuppgifter behandlas.

Återkalla samtycke

Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund för behandlingen, har du rätt att närsomhelst återkalla samtycket med framtida verkan.

Hur länge sparas personuppgifter?

Casting by Smile behandlar personuppgifter så länge det finns ett förhållande med den registrerade och en tid därefter så länge det finns en laglig grund. Om det inte längre finns någon anledning att behandla personuppgifter raderas de.

Ljud/bildpolicy

Genom att ladda upp ljud eller bild för användning i vårt arkiv, garanterar du att du har fått tillåtelse att använda innehållet och att det inte inkräktar på tredje parts upphovsrätt eller innehåller material som kan anses olämpligt.