podcast

vill du spela in din podcast hos oss?

Podcast är ett fantastiskt verktyg för dig och ditt personliga varumärke. Våra podcast-tjänster är utformade för att tillgodose alla dina ljudbehov så att du kan fokusera på att skapa nytt innehåll för din podcast.

Vi har en komplett studio för alla sorters podcast-format. Våra ljudtekniker är med under inspelning och ser till att allt flyter på smidigt.

Klippning och redigering till rätt längd och format. Vi kan även hjälpa till med att addera ljudeffekter och musik om så önskas.

kontakta oss för offert

Går du i tankarna på att starta en podd eller söker du ny podd-studio? Hör av dig till oss för en offert, välkommen!

Privatpolicy GDPR

Om du inleder ett samarbete med Casting by Smile AB kommer vi att spara dina personuppgifter i vårt administrativa verktyg enligt GDPR.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt tillsammans med andra uppgifter kan kopplas till en levande fysisk person. Namn, telefonnummer, bilder och e-mailadresser kan vara personuppgifter.

Casting by Smile AB är personuppgiftsansvarig dvs den som är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen och bestämmer varför och hur personuppgifter behandlas.

Återkalla samtycke

Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund för behandlingen, har du rätt att närsomhelst återkalla samtycket med framtida verkan.

Hur länge sparas personuppgifter?

Casting by Smile behandlar personuppgifter så länge det finns ett förhållande med den registrerade och en tid därefter så länge det finns en laglig grund. Om det inte längre finns någon anledning att behandla personuppgifter raderas de.

Ljud/bildpolicy

Genom att ladda upp ljud eller bild för användning i vårt arkiv, garanterar du att du har fått tillåtelse att använda innehållet och att det inte inkräktar på tredje parts upphovsrätt eller innehåller material som kan anses olämpligt.